Beach meiden U18 denderen door op Youth Olympic Games

Beach meiden U18 denderen door op Youth Olympic Games

De Beach meiden U18 zijn al vier wedstrijden ongeslagen op de Youth Olympic Games in Argentinië. Op de tweede wedstrijddag werden Turkije en Venezuela aan de kant gezet.

Nederland-Turkije
Tegen Turkije werd de volle buit aan punten binnengehaald. De wedstrijd werd met 2-0 gewonnen. Na de eerste set stond er een stand van 13-9 op het scorebord. De tweede set werd eenvoudig gewonnen met 25-12.

Venezuela-Nederland
De vierde wedstrijd tegen Venezuela begon de ploeg van Harald Mulder heel sterk. De eerste set werd ruim gewonnen (22-9). De tweede set was een stuk moeilijker en werd helaas verloren (20-21). Door de gelijke stand in sets, speelde de teams shoutouts. De shoutouts werd door de Oranjemeiden over de streep getrokken (6-7).

Vandaag (10 oktober) spelen de U18 meiden hun laatste wedstrijd in de poule tegen Argentinië. Dit beloofd een mooie wedstrijd te worden. Beide landen zijn ongeslagen en gaan tegen elkaar strijden om de eerste plek in de poule.

De wedstrijd worden niet live uitgezonden. Wel is er een live scoren te volgen via: https://www.buenosaires2018.com/results/en/beach-handball/results-women-gpb-000200-.htm?lng=nl.

Programma Woensdag 10 oktober:
15:00 uur Nederland – Argentinië

Foto: NOC*NSF