Bekerfinales 28 april in Almere

Bekerfinales 28 april in Almere

Op zondag 28 april barst de strijd om de NHV-beker los in Topsportcentrum Almere. Er staan twee mooie affiches op het programma! HV Quintus en Cabooter Group/Handbal Venlo gaan de strijd om 13:30 uur met elkaar aan en om 16:00 uur nemen de mannen van OCI-LIONS en HV KRAS/Volendam het tegen elkaar op .

Je kunt de wedstrijden live komen kijken. Kaarten voor de wedstrijden zijn vanaf dinsdag 10.00 uur  hier te koop. Een ticket geeft toegang voor zowel de bekerfinale van de dames als de heren. 

Route naar de finale
Dames
HV Quintus bereikte de finale dankzij een ruime overwinning op Westfriesland/SEW. Na zestig minuten stond er een stand van 29-14 op het scorebord. Cabooter Group/Handbal Venlo won de halve finale van Morrenhof Jansen/Dalfsen na een gelijkopgaande strijd. Zij waren in Dalfsen met 20-22 te sterk voor de club uit Overijssel.

Heren
HV Kras/Volendam ontdeed zich bij de laatste vier op overtuigende wijze van HV Quintus. De ploeg van Peter Portengen was in Volendam met 32-21 te sterk. OCI-LIONS bereikte de eindstrijd door Green Park Aalsmeer te verslaan.  Na een ruststand van 15-9 werd het 33-27 in het voordeel van de ploeg uit Limburg.