Creatieve workshop project Jongens Handballen!

Creatieve workshop project Jongens Handballen!

Beste handballiefhebber,

Aan het begin van dit seizoen 2017-2018 is het landelijke NHV-project “Jongens Handballen!” officieel van start gegaan. Inmiddels hebben we al een aantal hele mooie resultaten bereikt. Zo is de website www.handbalhelden.nl gelanceerd en hebben nu al bijna 500 jongens (handballers én introducés) deelgenomen aan één of meer Handball Bootcamps, die verspreid over het land hebben plaatsgevonden. De jarenlange daling in het aantal handballende jongens in Nederland is inmiddels omgebogen naar een kleine ledenstijging!

Natuurlijk willen we deze mooie successen ook in 2018 verder gaan doorzetten. Dit kan alleen met een stevige samenwerking tussen o.a. handbalverenigingen, handbaltrainers en het NHV. We willen daarom graag samen met jou gaan kijken hoe we het project nog beter op de kaart kunnen zetten. Langs deze weg word je daarom van harte uitgenodigd voor een interactieve workshop op

Zaterdag 17 februari van 17:30 – 19:30 uur bij HV Quintus in Kwintsheul (adres: Leeuwerik 1, 2295 PX, Kwintsheul). Ontvangst is vanaf 17:00 uur met broodjes en soep.

Gelijktijdig aan de bijeenkomst wordt er uiteraard ook weer een “Strong Men Handball Bootcamp” georganiseerd, dus neem vooral jullie D- en/of C-jeugdjongens mee (dan graag vooraf wel even aanmelden via www.handbalhelden.nl). Na afloop kunnen zowel de deelnemers aan de workshop als de Bootcamp-jongens gratis de BeNeLeague-wedstrijd tussen de mannen van Wematrans/Quintus en Herpertz/BEVO HC bijwonen, die om 20:15 uur begint. Bovendien kunnen de verenigingen die dit seizoen een Handball Bootcamp hebben georganiseerd en/of nog gaan organiseren hun reiskosten van en naar de bijeenkomst declareren.

Tijdens deze creatieve workshop gaan we met elkaar in gesprek over de successen, knelpunten en ideeën voor het project en maken we afspraken over de activiteiten die we de komende maanden gaan organiseren.

Wij hopen jou op 17 februari in Kwintsheul te mogen begroeten! Wil je jezelf aanmelden? Of heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar jongenshandbal@handbal.nl.