De AH Sportactie biedt een uitgelezen kans voor verenigingen!

De AH Sportactie biedt een uitgelezen kans voor verenigingen!

Ben jij met jouw handbalvereniging op zoek naar meer leden? Willen jullie nieuwe activiteiten uitrollen of een andere doelgroep aan je binden? Of willen jullie je sportclub meer en breder onder de aandacht brengen? Doe dan mee met de AH Sportactie 2018!

Wist je dat 35 tot 50% van de sporters vorig jaar lid is geworden van de club waar ze een kijkje hebben genomen tijdens de AH Sportactie. Mooie cijfers en dus een uitgelezen kans voor verenigingen om te profiteren van deze actie.

Wat houdt de AH Sportactie 2018 in voor sportclubs?
De AH Sportactie start dit jaar in de Nationale Sportweek. Van 17 t/m 30 september ontvangen Nederlanders in alle Albert Heijn winkels bij elke keer boodschappen doen een sportcredit. De credits zijn tot 25 november te verzilveren via www.ahsportactie.nl bij de deelnemende clubs. Maak voor jouw vereniging activiteiten aan, zodat je potentiële leden gastvrij kan ontvangen en zij volop sportplezier beleven op jouw sportclub!

Je bepaalt zelf welke activiteiten je aanmeldt en hoeveel mensen zich per activiteit in kunnen schrijven. Van bestaande trainingen open stellen tot nieuwe lessen voor een bepaalde doelgroep, alles is mogelijk.

Meer informatie over het aanmelden klik hier!