Doe mee aan onderzoek naar sportbelasting bij handbal!

Doe mee aan onderzoek naar sportbelasting bij handbal!

Steeds meer mensen handballen in Nederland. Om dat zo te houden is inzicht in de sportbelasting van Nederlandse handballers en eventueel opgelopen blessures heel belangrijk. Daarmee kan blessurepreventiebeleid voor alle sporters, teams en handbalverenigingen ontwikkeld worden. Jij kan daarbij helpen!

Om de sportbelasting en eventuele blessures van zoveel mogelijk Nederlandse handballers in beeld te brengen zal gedurende het seizoen 2018-2019 aan het eind van iedere maand via de mail een korte vragenlijst vragenlijst verstuurd worden. Ook als je geen blessure hebt gehad, is het belangrijk de vragenlijst in te vullen.

 Voor wie?
Ieder spelend lid van het NHV van 16 jaar en ouder vragen we de maandelijkse enquête in te vullen. Het invullen zal maximaal 5 tot 10 minuten van je tijd in beslag nemen. Het is van groot belang om de vragenlijst maandelijks in te vullen omdat gegevens over het hele seizoen het beste inzicht geven in de manier waarop preventieve maatregelen ingepast kunnen worden.

Aan het einde van het onderzoek worden onder alle inzendingen leuke handbalprijzen verloot. Vul je elke maand de vragenlijst in dan maak je meer kans op het winnen van leuke prijzen! Doe jij ook mee om te zorgen dat iedereen met plezier en zonder blessures kan blijven handballen?

Volg en like het onderzoek ook op facebook: fb.me/handbalbelastingenblessureonderzoek