Het seizoen start met de SuperCup op 24 en 25 augustus

Het seizoen start met de SuperCup op 24 en 25 augustus

De voorbereiding is in volle gang. Het seizoen gaat over een aantal weken weer beginnen. De topploegen trappen het seizoen af met de SuperCup op 24 en 25 augustus in The Dome in Houten. De SuperCup heeft een nieuwe sponsor en draagt de komende drie jaar de naam: Sportshop.com SuperCup. 

De organisator van de Handbal SuperCup, Dick Jacobs van Tophandbal Houten, is zeer content met zijn nieuwe titelsponsor. “Wij zijn ontzettend blij dat Sportshop.com onze nieuwe titelsponsor is. Wij hebben daarmee een partij aan ons weten te binden die oprecht betrokken is bij het Nederlandse handbal. Wij helpen ze daarom graag om nog bekender te worden onder de handballers in Nederland.” Sportshop.com is met haar webwinkel Handbalshop.nl de grootste (online) speler op het gebied van handbalartikelen.

Start van het seizoen
Ook Robert Jan Peters, CEO van Sportshop.com, reageert enthousiast. “De Handbal SuperCup is de start van het seizoen en tijdens dit weekend zijn er direct wedstrijden van het hoogste niveau in Nederland te zien. We zijn er trots op dat we na de sponsoring van het Nederlands Dames Handbalteam en clubs als OTTO Work Force/VOC en Handbal Houten nu ook de Sportshop.com SuperCup kunnen ondersteunen.”

Over de Sportshop.com SuperCup
De Sportshop.com SuperCup wordt zowel bij de dames als bij de heren jaarlijks gespeeld tussen de Nederlandse bekerwinnaar en de Nederlandse landskampioen. Op zaterdag 24 augustus nemen Quintus en OTTO Work Force/VOC het om 16:00 uur tegen elkaar op. Bij de heren gaat de strijd op zondag 25 augustus tussen Green Park/Aalsmeer en KRAS/Volendam. Deze wedstrijd wordt ook om 16:00 uur gespeeld. 

Over de Jeugd SuperCup
Ook dit seizoen gaan de twee beste heren en dames teams uit de Jeugddivisie van afgelopen seizoen voorafgaand aan de échte SuperCup wedstrijden, de strijd aan om de Jeugd-SuperCup 2019. Bij de dames zullen Juro Unirek/VZV DA1 en HV Quintus DA1 strijden voor de eerste Jeugd-SuperCup. Bij de heren komen Green Park Tigers Aalsmeer HA1 en IMTO Benelux/Hellas HA1 in actie. Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 24 augustus 13.30 uur:
Juro Unirek VZV DA1 – HV Quintus DA1

Zondag 25 augustus 13.30 uur:
Green Park Tigers/Aalsmeer HA1 – IMTO Benelux/Hellas HA1

Verkoop online tickets
Tickets zijn online te bestellen via: www.handbalsupercup.nl.