Koop op 9 april kaarten voor de wedstrijden van Oranje en de Fandag!

Koop op 9 april kaarten voor de wedstrijden van Oranje en de Fandag!

Heb jij altijd al een glimp willen opvangen van Kay smits of Martine Smeets? Kan je niet wachten om de Oranjedames en Oranjeheren in actie te zien? Pak dan je kans, want er staan mooie wedstrijden en een Oranje Fandag op het programma! De kaartverkoop voor alle evenementen start op maandag 9 april!

Nederland-Kosovo
Op 2 juni spelen de Oranjedames de laatste wedstrijd in de EK-kwalificatiereeks tegen Kosovo. Om 16:00 uur klinkt het beginsignaal in Topsportcentrum Almere.

De kaartverkoop start op maandag 9 april om 10:00 uur via https://www.handbal.nl/oranje/kaarten-bestellen/.

Fandag
Wil jij op de foto met Luc in de Photobooth? Heb jij een vraag voor Tess tijdens de kinderpersconferentie? Wil jij dansen met Jorn & Jessy in de silent disco? Wil jij tips van Nycke & Jasper tijdens de handbalspellen op deze fandag? Dit is nu jouw kans! De Oranjeheren en Oranjedames zien jou graag op zondag 3 juni om 13.00 uur in het Topsportcentrum van Almere voor de allereerste Fandag!

Ben jij 15 jaar of jonger of heb jij een kind in deze leeftijdscategorie? Dit is de kans voor alle jonge fans om de Oranjeheren en Oranjedames te ontmoeten. Kom jij ook met jouw hele team of familie?

De activiteiten die deze dag plaatsvinden zijn gericht op jeugd van 4 t/m 15 jaar. Denk aan een stormbaan, springkussen, workshops, handtekeningensessies, schminken, kinderpersconferentie, silent disco en nog veel meer. Ouders/begeleiders zijn welkom, maar de kinderen staan centraal.

De kaartverkoop start op maandag 9 april om 12:00 uur via https://www.handbal.nl/oranje/kaarten-bestellen/.  Een fandagkaartje kost €10,- voor kinderen van 4 t/m 15 jaar en voor ouders. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis, maar ze moeten wel ingeschreven worden.

Nederland-Zweden
Op 9 juni spelen de Oranjeheren de eerste wedstrijd in de allesbeslissende de WK-playoff tegen Zweden. Het beloofd een mooi handbalspektakel te worden! De Maaspoort in Den Bosch zal om 16:00 uur het strijdtoneel vormen.  

De kaartverkoop start op maandag 9 april om 14:00 uur via https://www.handbal.nl/oranje/kaarten-bestellen/.