Liveblog Roemenië-Nederland

Volg hieronder de tussenstanden van Roemenië-Nederland. De wedstrijd is gestart om 14.00 uur.

Eindstand Roemenië-Nederland: 20-24. Nederland wint brons!!!!

Tussenstand Roemenië-Nederland: 20-24 (58.46 min.). Nycke Groot scoort haar 7-meter.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 20-23 (58.00 min.). Redding Tess!!

Tussenstand Roemenië-Nederland: 20-23 (56.46 min.). Time-out voor Roemenië.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 20-23 (53.39 min.). Goal van Nycke Groot en meteen weer een goal van Roemenië.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 18-22 (52.14 min.). Goal van Estavana Polman!

Tussenstand Roemenië-Nederland: 17-21 (50.00 min.). Roemenië maakt een aantal doelpunten achter elkaar. De voorsprong van Nederland wordt minder groot.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 13-21 (44.50 min.). Het derde doelpunt van Nycke Groot.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 12-19 (41.51 min.). Weer een doelpunt van Angela Malestein en een redding van Tess.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 8-16 (33.02 min.). Eerste goal in de tweede helft is voor Nederland. Lois Abbingh scoort.

Ruststand Roemenië-Nederland: 8-15, Kelly Dulfer maakt de 15e doelpunt voor Nederland.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 8-14 (28.00  min), met nog 2 minuten te gaan nog een doelpunt van Nycke en weer een redding van Tess.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 8-13 (26.20  min), mooie redding van Tess op een 7-meter van Roemenië en nu een time-out

Tussenstand Roemenië-Nederland: 8-13 (25.45  min), weer een doelpunt van Estavana Polman daarna meteen een doelpunt van Roemenië. Een 2 minuten tijdstraf voor Kelly Dulfer.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 6-12 (24.08  min), doelpunten van Estavana Polman en Laura van der Heijden.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 5-10 ( 22.38 min), vanuit Nederlandse kant de doelpunten van Estavana Polman en Angela Malestein.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 4-8 ( 17.27 min), doelpunten van Nycke Groot en Angela Malestein.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 3-6 (15.33 min), doelpunt van Lois Abbingh en Inger Smits. Dit is haar eerste doelpunt van dit EK. Ze is gisteren toegevoegd aan de EK-selectie.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 3-4 (12.33 min), doelpunt van Lois Abbingh en Nederland neemt weer de voorsprong in deze wedstrijd.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 3-3 (11.14 min), gelijke stand.

Tussenstand Roemenië-Nederland: 1-3 (6.35 min), doelpunt van Estavana Polman

Tussenstand Roemenië-Nederland: 0-2 (3.37 min), doelpunten van Lois Abbingh en Debbie Bont.