Meld je aan voor de “Strong Men Handball Bootcamps” bij de Final4 in Den Bosch!

Meld je aan voor de “Strong Men Handball Bootcamps” bij de Final4 in Den Bosch!

Obstakels, snelheidsmeters, gewichten en touwen! Kom naar de Strong Men Handball Bootcamp op 17 en 18 maart in Den Bosch! Er wordt een stoer parcours uitgezet in sporthal de Maaspoort! Via allerlei leuke spelvormen en bootcampoefeningen word je uitgedaagd! Je leert handbaltrucs en er is ook veel aandacht voor de elementen waar handbal om bekend staat, zoals snelheid, kracht, behendigheid en slim samenspelen.

De Handball Bootcamp begint om 10:00 uur en is alleen voor jongens die spelen in de D- en C-jeugd (11 t/m 14 jaar). Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen! Daarnaast mag je ook je (niet-handballende) vrienden, van dezelfde leeftijd, meenemen. Vooral doen, want per introducé krijg je namelijk meteen 100 bonuspunten voor het scorebord op www.handbalhelden.nl! Er is ruimte voor maximaal 64 deelnemers per bootcamp, dus meld je snel aan!

Deelname is helemaal gratis! Bovendien krijg je een vrijkaart voor de Final4-wedstrijd, die aansluitend aan de Handball Bootcamp plaatsvindt! (let op; ouders/begeleiders die bij de Handball Bootcamp komen kijken dienen wel zelf een toegangskaart te kopen).

Kom jij naar één of beide Strong Men Handball Bootcamps op 17 of 18 maart van 10:00 tot 12:00 uur? Meld jezelf en je vrienden dan snel aan via www.handbalhelden.nl! Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar info@handbalhelden.nl.

Wil jouw team ook een keer een lokale Boys Only Handball Bootcamp bij jullie eigen vereniging? Laat de vereniging dan even contact opnemen via jongenshandbal@handbal.nl.