Tickets bestellen voor de BENE-League Final 4!

Tickets bestellen voor de BENE-League Final 4!

Het finaleweekend van de BENE-League, de grensoverschrijdende herenhandbalcompetitie voor Nederland en België, zal dit jaar worden gehouden in de Maaspoort Sports & Events in Den Bosch. Op zaterdag 17 en zondag 18 maart zullen de vier sterkste ploegen van de BENE-League gaan uitmaken wie zich een jaar lang de beste handbalploeg van België en Nederland mag noemen.

De kaartverkoop voor het Final4-weekend in Den Bosch is van start gegaan. Tickets zijn tot vrijdagavond 16 maart online te bestellen op http://www.bnlhandball.com/tickets/ en tijdens het weekend aan de kassa.

Programma Final4 Weekend:
Zaterdag 17 maart:
13:30 Halve finale 1
16:00 Halve finale 2

Zondag 18 maart:

13:30 Kleine Finale (plaats 3/4)
16:00 Finale

“Vanaf dit jaar hebben we ervoor gekozen de Final4 niet langer te organiseren bij een van de deelnemende verenigingen, maar op een onafhankelijke locatie. Door zijn centrale ligging ten opzichte van alle ploegen en de uitstekende moderne faciliteiten, hebben we dit jaar gekozen voor Den Bosch als Final4-stad. Dit is een logische volgende stap in de verdere professionalisering van de BENE-League.” aldus Gio Antonioli, voorzitter BENE-League. De Maaspoort is met haar goede bereikbaarheid, ruime parkeermogelijkheden en ruime capaciteit (maximaal 2200 toeschouwers) een ideale locatie voor dit sportevenement.