Trap het nieuwe seizoen af met twee topwedstrijden tijdens de SuperCup

Trap het nieuwe seizoen af met twee topwedstrijden tijdens de SuperCup

Wie pakt de eerste prijs van het seizoen? Het antwoord op deze vraag wordt gegeven op 25 en 26 augustus. The Dome in Houten vormt dan het strijdtoneel van de SuperCup.

Dames
Op zaterdag 25 augustus luiden de dames het nieuwe seizoen in. Quintus en VOC gaan om 17:00 uur strijden voor de felbegeerde beker. Tijdens de bekerfinale in Almere ging VOC er met de titel vandoor, lukt het Quintus om revanche te nemen tijdens de Supercup? Voorafgaand aan het duel speelt de A-jeugd van beide ploegen een wedstrijd tegen elkaar om 14:30 uur.

Heren
Op zondag 26 augustus bepalen Aalsmeer en Bevo wie de beker omhoog mag houden. Het beginsignaal klinkt om 16:00 uur. Gaat de landskampioen of de bekerwinnaar er met de eerste prijs van het seizoen vandoor? De A-jeugd van Aalsmeer en Hellas nemen het als voorproefje tegen elkaar op om 13:30 uur.

Wil je live aanwezig zijn bij deze topwedstrijden? Dat kan! Kaarten voor de wedstrijden kunnen namelijk gekocht worden via: https://www.handbalsupercup.nl/tickets/. Dagkaarten geven toegang tot de SuperCup finale en de wedstrijd van de A-jeugd.