Vacatures: Medewerker Competitie district Noord West en district Noord Oost

Vacatures: Medewerker Competitie district Noord West en district Noord Oost

Het Nederlands Handbal Verbond bestaat uit ca. 375 verenigingen en heeft 52.000 leden. Het bondsbureau is gevestigd in Oosterbeek en bestaat uit een team van circa 30 medewerkers en een aantal vrijwilligers, die zich allemaal inzetten om op een efficiënte en daadkrachtige wijze de handbalverenigingen te faciliteren om nog beter, sterker en groter te worden.

Voor de afdeling Competitie zijn wij op zoek naar twee nieuwe medewerkers in de functie van:

Medewerker Competitie district Noord West en district Noord Oost
(beide functies voor 0,8 FTE)

De functie
De medewerker competitie draagt zorg voor de organisatie van de handbalcompetities binnen het district. Een uitdagende functie waarbij je door organisatietalent, kennis en enthousiasme in staat bent de competities naar tevredenheid te laten verlopen. Daarbij is goede informatieverstrekking richting en samenwerking met de handbalverenigingen van belang.

Binnen het team competitie denk je mee over beleid, de geldende reglementen en ondersteun je collega competitiemedewerkers. Je rapporteert aan de Coördinator Competitie.

Taken en verantwoordelijkheden
Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de organisatie van de districtscompetitie, waaronder het indelen van de teams, het organiseren van het speelschema en de administratieve afhandeling van de competities.
Desgevraagd ondersteun je bij evenementen, beslissingswedstrijden en Nederlands Kampioenschappen.
Je denkt en praat mee over het landelijk beleid van het NHV op het gebied van Competitie en vertaalt dit vervolgens door naar het district.
Je volgt de behoeften, ontwikkelingen en trends bij verenigingen en ontwikkelt op basis daarvan (pro)actief voorstellen ter verbetering van de aangeboden competitievormen of meer efficiëntie op het eigen werkgebied.

Wij vragen

  • Een opleiding op minimaal MBO niveau;
  • Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden, incl. goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Affiniteit met het werkveld sport en sportverenigingen, bij voorkeur handbal;
  • Kennis van de reguliere MS-office programma’s. Ervaring andere automatiseringsprogramma’s, bij voorkeur planningsprogramma’s, is een pré;
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Overige informatie
De medewerker moet zelfstandig kunnen werken en zich prettig voelen in een relatief kleine maar zeer dynamische werkomgeving. Vanuit de functie vragen we een servicegerichte instelling met een hands-on-mentaliteit. Er wordt met grote regelmaat ’s avonds en in het weekend gewerkt waarbij de medewerker competitie (telefonisch) bereikbaar dient te zijn. De werkdruk gedurende het handbalseizoen loopt sterk uiteen. Werkzaamheden worden deels op het bondsbureau in Oosterbeek gedaan, deels op locatie en deels vanuit huis.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie in een enthousiast team,
  • Een op de functie en sector afgestemd salaris en arbeidsvoorwaardenpakket (CAO Sport), inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring,
  • Een tijdelijk dienstverband van in eerste instantie een jaar met de intentie om tot een vast dienstverband te komen,

Solliciteren
Als je geïnteresseerd bent in deze functie en denkt te voldoen aan het profiel, dan kun je een sollicitatiebrief en cv vóór 15 september 2019 sturen naar directie@handbal.nl.

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Maarten Jan de Koning, Coördinator Competitie: 06-30174926.