Wedstrijden Oranjemannen tegen Polen B live op HandbalNL.tv

Wedstrijden Oranjemannen tegen Polen B live op HandbalNL.tv

De Oranjemannen zijn in volle voorbereiding op het Europees Kampioenschap in januari 2020. Om optimaal voor de dag te komen spelen ze deze week vier oefenwedstrijden. In eigen huis treden ze vanavond en morgenavond om 19:30 uur aan tegen Polen B. Je hoeft geen moment te missen van de verrichtingen van de Oranjemannen! De wedstrijden worden live uitgezonden op www.handbalnl.tv.

Vanavond klinkt het beginsignaal in de sporthal van het Fletcher Welness-Hotel Sittard. Kaarten voor de wedstrijd zijn aan de kassa te koop! Morgen reizen de ploegen af naar Panningen. In sporthal ‘De Heuf’ gaan Nederland en Polen B opnieuw de strijd met elkaar aan. Kaarten voor deze wedstrijd zijn tot 00:00 uur te koop via: https://www.handbal.nl/tickets/ en woensdag nog verkrijgbaar bij de kassa.

Na de oefenwedstrijden stappen de Oranjemannen in het vliegtuig naar Slovenië. In Ormoz spelen ze op vrijdag 25 oktober tegen het thuisland om 19:30 uur. Vanuit Slovenië gaat de ploeg door naar Oostenrijk waar het laatste oefenduel op het programma staat. Op zondag 27 oktober gaat Nederland om 18:00 uur de strijd aan met Oostenrijk. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Graz. 

Livestream:
Dinsdag 22 oktober Nederland-Polen B in Sittard
Woensdag 23 oktober Nederland-Polen B in Panningen