Wil je dit seizoen nog van club veranderen? Doe dit dan voor 31 december!

Wil je dit seizoen nog van club veranderen? Doe dit dan voor 31 december!

Wil je dit seizoen nog van club veranderen? Doe dit dan voor 31 december!  De tussentijdse overschrijvingsperiode is van start gegaan. Een aanvraag om tussentijdse overschrijving moet uiterlijk 31 december zijn ingediend.

Met ingang van het seizoen 2018/2019, is er naast de reguliere overschrijvingsperiode van 16 juni tot en met 15 augustus van het lopende jaar, voor alle (speelgerechtigde) leden ongeacht categorie één tussentijdse overschrijving toegestaan in de periode van 15 december tot en met 31 december van het lopende jaar. Om teleurstellingen te voorkomen attenderen wij jullie op deze overschrijvingsprocedure die strak wordt gehanteerd.

Internationale overschrijvingen mogen te allen tijde plaatsvinden, echter de betreffende speler is in Nederland alleen speelgerechtigd voor de nationale na- en bekercompetitie als deze minimaal drie (3) wedstrijden voor het einde van de reguliere competitie van dat team lid is van het NHV en op het wedstrijdformulier van het betreffende team heeft gestaan. De BENE-League competitie wordt gezien als reguliere competitie.

Voor alle helderheid een overschrijving later dan 31 december wordt niet meer in behandeling genomen. Lees hier meer informatie over overschrijvingen.