Wil jij Nederland-Noorwegen volgen?

Wil jij Nederland-Noorwegen volgen?

Ziggo Sport pakt flink uit bij het WK Dames in Duitsland. Alle wedstrijden van het Nederlands Damesteam tijdens het WK zijn live te volgen via Ziggo Sport/Ziggo Sport Totaal.

Halve finale Nederland-Noorwegen:
Onze Oranjedames spelen om 17.30u tegen Noorwegen. De studio-uitzending begint 10 minuten om 17.00 uur. In de studio-uitzending zijn Marieke van der Wal en Michelle Goos te gast.

Halve finale Zweden-Frankrijk:
De 2e halve finale, Zweden – Frankrijk, begint om 20.45u en wordt ook live uitgezonden bij Ziggo Sport.

Finales zondag 17 december:
Op zondag 17 december zal de wedstrijd van Nederland op Ziggo Sport & Select zijn. Ongeacht of dit de wedstrijd om de bronzen-medaille of de finale is.
De andere wedstrijd zal alleen op Ziggo Sport Extra worden uitgezonden (dat geldt dus ook voor de Finale als Nederland die niet speelt).

Hoe kun je kijken bij Ziggo Sport?
Je kunt zowel een totaalpakket voor alle wedstrijden bestellen of een losse wedstrijd. Ook de beide halve finales, de wedstrijd om de derde plaats en de finale zijn live te zien bij Ziggo Sport. Klik hier om losse wedstrijden te kopen bij Ziggo. Het Ziggo Totaal pakket is een maandabonnement schaf je aan via je eigen televisieprovider, de prijs van het pakket verschilt per aanbieder maar ligt rond de €15,-.

Kijk je op je iPad, laptop of smartphone? Dan kan je hier bij Ziggo ook een ’to go’ abonnement aanschaffen, voor €9,99. Dit abonnement is per maand opzegbaar.

De livestream van de wedstrijden kun je via de website www.ziggosport.nl bestellen. Of stream vanaf je smartphone of tablet naar je televisie met behulp van Apple Airplay of de Google Chromecast.