Wil jij oplopen met de Oranjedames of -heren?

Wil jij oplopen met de Oranjedames of -heren?

Heb jij altijd al met je grote voorbeelden van het Nederlands heren- of damesteam op willen lopen? Dan is dit je kans! Voor de wedstrijden op 2 en 9 juni zijn wij op zoek naar enthousiaste jeugdteams die hier wel oren naar hebben.

Hoe doe je mee?
Laat ons zien hoe jij jouw coach of trainer in het zonnetje zet en gebruik hierbij de hashtags #coachbedankt & #handbalNL. Post jouw foto of filmpje onder onze Facebookpost waarin wij een oproep doen (dames: het Nederlands dameshandbalteam, heren: Het Nederlands handbalteam heren) óf stuur je inzending in naar redactie@handbal.nl. De teams die dit op de leukste of origineelste manier doen winnen één van de zes prijzen.

Waar maak je kans op?
– Oplopen met de Oranjedames op 2 juni
– Oplopen met Kosovo op 2 juni
– Vlaggen dragen en dweilen tijdens de wedstrijd op 2 juni
– Oplopen met de Oranjeheren op 9 juni
– Oplopen met Zweden op 9 juni
– Vlaggen dragen en dweilen tijdens de wedstrijd op 9 juni

Voor het vlaggen dragen en dweilen is de minimale leeftijd C-jeugd of ouder.

Op 2 juni spelen onze Oranjedames de EK kwalificatiewedstrijd tegen Kosovo. De uitwedstrijd tegen Kosovo werd gewonnen met 12-40, dus de thuiswedstrijd belooft wederom een spektakel te worden. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het uitverkochte Topsportcentrum in Almere en start om 15.00 uur.

Op 9 juni spelen onze Oranjeheren het WK Play-offduel tegen Zweden. Na poulewinst in de WK kwalificatie lootte Nederland de nummer twee van het EK Zweden, waartegen zij zullen strijden voor een ticket op het WK. De thuiswedstrijd zal worden gespeeld in de Maaspoort in Den Bosch en begint om 16.00 uur. Voor deze wedstrijd zijn nog kaarten beschikbaar.

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan jouw inzending in met de hashtags #coachbedankt en #handbalNL en wie weet loop jij binnenkort op met jouw grote idool van het Nederlands team!