Workshop ‘Ballschule’ op 26 september in Eindhoven

Workshop ‘Ballschule’ op 26 september in Eindhoven

Jeugdhandbaltrainers en –coördinatoren opgelet! Wil jij aan de slag met het werven van jonge jeugdleden? Of wil je de jonge handballers binnen jouw handbalvereniging nog meer plezier laten beleven? Of wil je ze helpen om het handbalspel nog beter en sneller te leren? Meld je dan nu aan voor de workshop ‘Ballschule’ op donderdag 26 september 2019 in Eindhoven!

Voorafgaand aan de EK-kwalificatiewedstrijd van de nationale damesploeg tegen Oostenrijk ben je van harte welkom bij deze boeiende workshop, waarin zowel theorie als praktijk van het concept Ballschule aan de orde komen. Het NHV organiseert deze workshop in samenwerking met SportenCo en Ballschule Heiderberg.

Ontvangst is vanaf 16:30 uur in de Fontys Sporthogeschool (tegenover het Topsportcentrum Eindhoven) met koffie en thee. Aanvang van de workshop is om 17:00 uur en het duurt tot circa 18:30 uur. Aansluitend wordt er een broodjesmaaltijd verzorgd en ontvang je een vrijkaart voor de interlandwedstrijd.

Zie deze flyer voor meer info! Deelname aan de workshop is gratis. 

Je kunt je aanmelden voor deze workshop door even een mailtje te sturen naar jeugdhandbal@handbal.nl o.v.v. “workshop Ballschule”. Bij vragen kun je hier ook terecht. Tip: meld je snel aan, want vol is vol!